Petravoots © 2016• Privacy Policy

WORKSHOPS 

 

Familiedag? Bedrijfsuitje? Of gewoon een gezellige dag met vriendinnen?

In het atelier ben je een dagdeel samen aan het werk, heerlijk experimenteren met materialen en technieken. Met de tips en uitleg van mij is het voor iedereen mogelijk iets bijzonders te maken. Je kunt een mooie herrinnering maken met familiefoto's of samen met collegs's werken aan een gezamelijk kunstwerk.

Of misschien heb je zelf een idee wat je zou willen maken? Dan overleggen we dat van te voren, er is heel veel mogelijk.

 

Start: op afspraak (dagdeel is 3 uur)

Tarief: €60,- p/p (incl. materiaal, drankje & hapje)

Deelnemers: max. 10 personen

KINDER WORKSHOPS 

 

Er zijn kinderen die altijd iets willen maken. Tekenen, schilderen of knutselen, een kleine kunstenaar in de dop. Het is geweldig om dan samen met je vrienden en vriendinnen een middag te werken als een echte kunstenaar in het atelier. In het atelier zijn veel materialen aanwezig waarmee gewerkt kan worden. En met de tips van mij zijn de technieken zo geleerd. Je mag vanalles uitproberen en lekker rommel maken.

Er zijn verschillende workshops waar je uit kunt kiezen:

 

- ZELFPORTRET ANDERS

Je maakt een zelfportret maar dan met allerlei vreemde materialen waarvan je niet zou denken dat je ze kunt gebruiken, lukt het je om toch iets in je kunstwerk te stoppen wat echt alleen bij jou hoort?

 

- MIXED MEDIA

Met gemengde technieken maak je op een stuk tentdoek een geweldig abstract kunstwerk maar er zijn dingen in verstopt die je toch kunt herkennen, wie ziet ze?

 

- MASKERS SCHILDEREN

Maskers worden al heel lang gebruikt voor allerlei doeleinden, wat is jouw meest fantasierijke masker?

 

- KUNSTWERK ALS...?

We werken na een korte uitleg over de kunstenaar en zijn/haar werkwijze aan een eigen werk op dezelfde wijze bijvoorbeeld Matisse, Warhol, Haring, van Gogh)

 

Leuk idee voor een feestje of een regenachtige dag!

 

Start: op afspraak

Tarief: €150,- tot €175,- per workshop

Deelnemers: max. 10 kinderen (vanaf 8 jaar)

 

 

CURSUS MIXED MEDIA 

 

In 10 lessen maak je kennis met gemengde technieken. Niet alleen verf op doek maar we gebruiken ook textiel, collage, foto's, druktechnieken, krijt, inkt, gevonden voorwerpen en nog veel meer.

We besteden aandacht aan het kleurgebruik, de compositie en niet te vergeten het concept. Naast het onder de knie krijgen van de techniek is er ook veel ruimte voor experiment.

Iedereen kan meedoen, ervaring is niet nodig. Laat je inspireren, verrassen en verleg je kunstzinnige grenzen. Naast dat je iets nieuws leert is het vooral ook erg gezellig om samen te werken in het atelier, ook van elkaar leer je veel en krijg je inspiratie.

Er starten twee groepen, op dinsdagochtend en woensdagavond.

 

Start: dinsdag 13 september 10.00 - 12.30

        woensdag 14 september 19.30 - 22.00

Tarief: €400,- (incl. materiaal, drankje & hapje)

Deelnemers: min. 4 en max. 10 personen

OPEN ATELIER 

 

Het open atelier is voor mensen met enige ervaring. Je werkt zelfstandig aan je eigen werk, maar wel gezellig in een groep. Je kunt ook van elkaar leren en ervaringen uitwisselen. We werken met gemengde technieken en gaan veel experimenteren, zodat er ruimte is voor nieuwe ontdekkingen. In het atelier zijn bijna alle materialen aanwezig, maar je kunt ook je eigen materiaal meenemen.

Elke week beginnen we met een korte werkbespreking en geef ik tips aan degene die dat nodig heeft. Enthousiast geworden? Kom dan lekker naar het atelier op dinsdagavond.

 

Start: dinsdag 13 september 19.30 - 22.00 (10 keer)

Tarief: €325,- (incl materiaal, behalve je doek, drankje & hapje)

Deelnemers: max. 10 personen

PRIVE LESSEN 

 

Een aantal prive lessen kan prettig zijn als je even geen inspiratie hebt en je best een 'zetje' kunt gebruiken om verder te komen. Samen kunnen we kijken waar je interesses en kwaliteiten liggen. Heb je specifieke vragen op schildergebied, of wil je een bepaald aspect verder ontwikkelen maar wil je dit liever niet in groepsverband doen?

Ook dan is priveles een uitkomst. Ook kun je een aantal prive lessen nemen als vooropleiding voor een kunstacademie of andere kunstzinnige opleiding.

 

Start: op afspraak

Tarief: €50,- 1 uur, €100,- 2,5 uur

PORTFOLIO BEGELEIDING 

 

Je bent altijd bezig met iets maken, je hebt een hoofd vol ideeen en de ambitie om hier iets mee te gaan doen. Je wilt een kunstopleiding volgen maar hebt nog geen portfolio of je bent ermee begonnen maar weet niet of het goed genoeg is. Dan kan ik je helpen.

Je neemt je werk mee wat we gaan bespreken en ik geef advies over wat je kunt doen om je portfolio te verbeteren. We praten over wie je bent, wat je wilt en waarom je iets doet. Het kan zijn dat je een opdracht krijgt om in het atelier of thuis te maken. Ook besteden we aandacht aan de presentatie. Ik zie je graag!

 

Start: op afspraak

Tarief: €150,- per dag

Deelnemers: 1 of 2 (dan kun je de kosten delen)

AANMELDEN OF INFORMATIE: info@petravoots.nl of bel 0623968335